Studio Kocks
Ons verhaal

van studio kocks

Een plan op maat maken met een interieurarchitect is een doelgerichte dialoog met de opdrachtgever voeren. De behoeftes en wensen van de opdrachtgever staat boven aan. Na een scherpe orientatie en analyse vormd het concept ontwerp afgestemd op het karakter en de wensen van de opdrachtgever.

Verdere ontwikkeling van het project, karakter en sfeer van materialen en kleuren vormen een belangrijk onderdeel binnen ons bureau.

Door de colaberatie met ander creatieven zitten we niet vast aan een stijlvorm maar vinden we voor elk project het juiste karakter met de juiste mensen “For the job”.

” Het programma van eisen en wensen”. Deze worden gelied door een duurzame aanpak, inovatie, logestiek , flexibiliteit en dialoog.

Kwaliteit en duurzaamheid zijn vanzelfsprekend binnen het bureau.

Met het oog op het “nu” en de “toekomst” ontwikkelen we projecten die op zich zelf staan en een tevreden gevoel bij de opdrachtgever na laat.

JP Kocks
Oprichter / Eigenaar
ERVARINGEN

Studio Kocks werkt met verschillende materialen en technieken

Sinds de oprichting van Studio Kocks gaan wij geen uitdaging uit de weg. Hierdoor hebben we de afgelopen 10 jaar met verschillende materialen en technieken gewerkt. Afhankelijk van het project of opdracht wordt hier zorgvuldig een keuze in gemaakt. Een overzicht van onze vaardigheden:

Massief hout / Fineer
0%
Staal
0%
Beton
0%
Natuursteen / Marmer
0%
Leer
0%
Met het oog op het “nu” en de “toekomst” ontwikkelen we projecten die op zich zelf staan en een tevreden gevoel bij de opdrachtgever na laat.

Vrijblijvend meer informatie naar onze mogelijkheden?